VILLA CÉDRIA BED & BREAKFAST

CHAMBRES D’HÔTES AAN DE CÔTE D’AZUR – PROVENCE –
FRANKRIJK – COTEDAZURFRANCE

Reserveer hier uw kamer

AANKOMST BIJ B&B VILLA CÉDRIA

Na uw reis naar de Côte d’Azur (Azurenkust) in Zuid-Frankrijk, arriveert u bij Villa Cédria, uw rustig gelegen B&B voor volwassenen (adults only). Een van de (Nederlandse) gastheren van Villa Cédria, Rob of Willem, verwelkomt u hartelijk en in alle rust bij aankomst. Villa Cédria is een Bed & Breakfast, in het Frans een Chambres d’hôtes, gelegen aan de Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk.

Samen bekijken we eerst de door u geboekte kamer, waarbij het meest gehoorde compliment is, dat de kamers precies lijken op de foto’s op onze website! Voor ons heel normaal, maar dat blijkt niet overal het geval te zijn. Wij zijn uiteraard trots op Villa Cédria en doen iedere dag opnieuw onze uiterste best om aan de wensen van onze gasten te voldoen. Het verschil met een groot hotel is, dat we hier letterlijk alles met zijn tweeën doen.

Op uw kamer leggen we u graag enkele belangrijke zaken uit rondom uw verblijf, zoals de sleutels, toegang tot de poort, de wifi-code, werking van de Nespresso koffiemachine en airconditioning (zowel voor koeling als verwarming geschikt) et cetera.

Vervolgens tonen we u graag de eetkamer c.q. gezamenlijke ruimte waar u kunt komen wanneer u maar wilt om even te relaxen, te lezen, te werken, noem het maar op. Deze kamer fungeert ook als ontbijtruimte. Vooraf overleggen wij graag met u wat uw wensen voor het ontbijt zijn. Ontbijt u graag met een Franse baguette, bruin brood, een croissantje of chocoladebroodje? Alles is mogelijk natuurlijk. Ook glutenvrij brood is geen enkel probleem, mits wij dit enkele dagen van tevoren weten. Om er optimaal voor u te kunnen zijn, stemmen wij ook nog met u af hoe laat u het ontbijt wenst te gebruiken.

Na deze ontvangst, rest ons nog u te wijzen op de grote hoeveelheid informatie die aanwezig is voor het bezoeken van onze regio. Denk hierbij aan een bezoek aan Nice, St-Paul-de-Vence, Cannes, Monaco, Grasse of Antibes. Of plan een dagje strand in het nabijgelegen en schilderachtige Cagnes-sur-Mer. Tijdens het ontbijt kunt u ook altijd bij ons terecht voor tips over de bezienswaardigheden, parkeren, lunch, diner, shoppen enzovoort. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Tot slot helpen wij u, indien gewenst, met uw bagage, waarna u heerlijk kunt gaan genieten van uw vakantie in onze villa.

Geniet!

Villa Cédria

 

Willem Zoon

115, Chemin de Vaulongue
06480 La Colle-sur-Loup
Frankrijk

 +33 (0) 493 32 15 99

 +33 (0) 6 31 57 20 60

 info@villacedria.com

Social media

Villa - Ontdek de luxe
Gastenboek - Lees de ervaringen
Reserveren - Boek een kamer
Route - Kaart en routebeschrijving