VILLA CÉDRIA BED & BREAKFAST

CHAMBRES D’HÔTES AAN DE CÔTE D’AZUR – PROVENCE –
FRANKRIJK – COTEDAZURFRANCE

Reserveer hier uw kamer

GASTENBOEK

U kunt hier iets in ons gastenboek schrijven als (ex)gast van Villa Cédria, als vriend van Villa Cédria of zomaar…. Let op: wij kunnen niet reageren op uw bericht in ons gastenboek. Daarvoor dient u ons een email te zenden.

Lees hieronder de ervaring van andere gasten van Villa Cédria.

REVIEWS

Rated 4 out of 5

Hoi Rob en Willem, We zitten samen onder het genot van een kopje koffie jullie site te bekijken, super hoor! Het ziet er prachtig uit, hard gewerkt samen. Wij wensen jullie heel veel succes, ook namens onze hardwerkende mannen(en de kids). ps Eline vindt het zwembad wel vet!!!

Marij en Christel
Rated 4 out of 5

Allerliefste Rob en Willem, Wat een heerlijk weekend!! Een fantastisch huis en een prachtige omgeving. Jullie ontvangst en gastvrijheid zijn hartverwarmend. De site is erg mooi met schitterende foto’s, maar nog mooier is het om alles te voelen en te beleven! Veel liefs

Cocky & Rob de Otter
Rated 4 out of 5

Rob, Willem, Het ziet er inderdaad goed uit zowel de site als de stek. Ik heb hem bij de favorieten staan. Wordt vervolgd dus.

Ton, Carina en kids Willemse
Rated 4 out of 5

Rik Felderhof belde me net en hij wil de villa hebben voor het nieuwe seizoen. Jongens super “gelikte” site. In onze mail kerstwens naar mensen die er even uit moeten plaatsen wij een hyperlink naar deze site. Jullie zullen er automatisch meer van horen. Bonjour, bonsoure of zo iets de mazzel.

Dolf en de rest
Rated 4 out of 5

Kei vet man, die kamers. Houdoe (effe een bietje broabants)

Antoine
Rated 4 out of 5

Aan onze lieve jongens, pardon mannen, in één woord geweldig zoals jullie het voor elkaar hebben gekregen. Het ziet er allemaal fantastisch uit, perfekt!!! Wij wensen jullie heel veel sukses en daar zijn wij niet bang voor, het zal jullie zeker lukken. Ab en Nolly Heuvers

Papa & Mama
Rated 4 out of 5

Net als in de film! Heb jij dat ook, dat je stil mag genieten? Van alles wat er om je heen gebeurt. Dat het lijkt alsof het niet echt is? Wanneer de zon al haar stralen kleurt. Zo ervaren wij deze dagen en hebben ons bij jullie erg gastvrij gevoeld! Een warm bad in Villa Cédria. Zoals een top Chambre d’Hôte is bedoeld! Wij zullen hier nog lang na over spreken. Een mooie vakantie met z’n allen, dat is na deze reis wel gebleken. BEDANKT !!!

Jan Bernard
Rated 4 out of 5

Lieve Rob & Willem, Het is hier fantastisch. Een klein paradijs in deze woelige wereld. Wij genieten van de omgeving en de luxe van mooie winkels en gezellige en lekkere restaurants. Wij komen zeker nog een keer terug om ons te laten verwennen door jullie gastvrijheid. En niet te vergeten de heerlijke confitures bij het ontbijt.

Truus
Rated 4 out of 5

Lieve, lieve mannen, een fantastische plek in een fantastisch dorp met fantastische verzorging door 2 fantastische mannen. Na 10 jaar Côte hebben we hier pas geleerd wat het begrip “leven als god in Frankrijk” inhoudt. Vanaf het eerste moment voelden we ons hier thuis en het voelt heel gewoon om nog heel vaak hier terug te komen! We zullen met pijn in ons hart weggaan. Super bedankt voor alle goede zorgen! Dikke kussssssss

Damian & Mariëlle
Rated 5 out of 5

Lieve Rob & Willem, in één woord: geweldig! Jullie zijn een voorbeeld voor vele chambres d’Hôtes. Ga zo door. Heel jammer dat we hier maar 3 dagen zijn geweest, duidelijk te kort. Wij laten jullie geweldige gastvrijheid aan iedereen weten.

Lawrence & Ingena

Schrijf een review

TripAdvisor
Certificaat van uitmuntendheid
2019
Certificaat van uitmuntendheid
2018
Certificaat van uitmuntendheid
2017
Certificaat van uitmuntendheid
2016

201 beoordelingen

Villa Cédria

 

Willem Zoon

115, Chemin de Vaulongue
06480 La Colle-sur-Loup
Frankrijk

 +33 (0) 493 32 15 99

 +33 (0) 6 31 57 20 60

 info@villacedria.com

Social media

Villa - Ontdek de luxe
Gastenboek - Lees de ervaringen
Reserveren - Boek een kamer
Route - Kaart en routebeschrijving