VILLA CÉDRIA BED & BREAKFAST

CHAMBRES D’HÔTES AAN DE CÔTE D’AZUR – PROVENCE –
FRANKRIJK – COTEDAZURFRANCE

Reserveer hier uw kamer

GASTENBOEK

U kunt hier iets in ons gastenboek schrijven als (ex)gast van Villa Cédria, als vriend van Villa Cédria of zomaar…. Let op: wij kunnen niet reageren op uw bericht in ons gastenboek. Daarvoor dient u ons een email te zenden.

Lees hieronder de ervaring van andere gasten van Villa Cédria.

REVIEWS

Rated 5 out of 5

Wat een prachtige plek om vakantie te houden. Een mooi plaatje.

Gerda & Jan
Rated 4 out of 5

Lieve Rob en Willem, We hebben het heel leuk gehad bij jullie en de chambre ivoire was heerlijk licht en ruim. We zijn goed aangekomen in Nederland. We hopen jullie snel weer te zien ! Groetjes,

Olivia en Fred van Wijngaarden
Rated 4 out of 5

Hoi Willem en Rob, Wij hebben het reuze naar ons zin gehad bij jullie. Het is zeker dat we nog eens terugkomen. Veel geluk en tot ziens,

Ben en Conny Stroet
Rated 5 out of 5

Hallo Rob en Willem, Die week bij jullie was in een woord GEWELDIG. Wat een omgeving, wat een rust, wat een mooie villa, wat een mooie kamers. Bedankt dat we jullie gast mochten zijn. Tot volgend jaar.

Marina en Bennie Vinkenvleugel
Rated 4 out of 5

Bonjour Rob en Willem! Ik wil jullie toch nog even bedanken voor de ontzettend fijne en heerlijke vakantie in jullie chambre d’hôtes. Ik heb echt heel erg genoten. (en nog meer als ik naar buiten kijk en achter me zie dat het riool naar boven komt in de wastafel! (Zo’n harde regen hebben we hier!)) Kijk nu al uit naar volgend jaar! 😉 Doen jullie de groeten aan Bruce en Julien? Nogmaals bedankt en een hele dikke knuffel!

Kay van Maastricht
Rated 5 out of 5

Beste Rob en Willem, Wat hebben wij genoten tijdens ons verblijf bij jullie. Wat een gastvrijheid, ook denken we met veel plezier terug aan de gezellige etentjes met elkaar. Het waren 2 heerlijke onvergetelijke weken.

Barend en Janny Tamerus
Rated 4 out of 5

Dag heren, We hebben beslist genoten van ons verblijf . Jullie legden ons in de watten tot en met, en dat verdienden we ook. 😉 Ook bedankt voor de spontane degustaties. Zalig om eens luilekker op het domein te kunnen blijven en genieten van jullie culinaire kunsten. Enfin de toekomstige gasten moeten dan het gastenbpoek maar eens lezen voor meer lofbetuigingen, hé ! Belgische groeten van . . .

Ludwig en Gu De Meyer
Rated 4 out of 5

Hallo Rob en Willem, Leuk je even gesproken te hebben Rob. Het ziet er erg mooi uit en leuk te horen dat het zo’n succes is. Wij zullen jullie zeker op komen zoeken als we in de buurt zijn. Groeten,

Vincent en Hagar Cober
Rated 4 out of 5

Rob en Willem, Dit ziet er prima uit jongens en…… een perfekte site. Groetjes van de hondjes van aska, eva, teddie en van ons

Corrie en Henk van Eijk-Wildeboer
Rated 4 out of 5

Beste rob en Willem wat hebben jullie het mooi voor elkaar. De site ziet er top uit en ik hoor van tante nollie en oom ab zulke mooie verhalen echt super. Geniet ervan tot snel veel lieve groetjes.

Simone Jos en Leonie brandwijk

Schrijf een review

TripAdvisor
Certificaat van uitmuntendheid
2019
Certificaat van uitmuntendheid
2018
Certificaat van uitmuntendheid
2017
Certificaat van uitmuntendheid
2016

201 beoordelingen

Villa Cédria

 

Willem Zoon

115, Chemin de Vaulongue
06480 La Colle-sur-Loup
Frankrijk

 +33 (0) 493 32 15 99

 +33 (0) 6 31 57 20 60

 info@villacedria.com

Social media

Villa - Ontdek de luxe
Gastenboek - Lees de ervaringen
Reserveren - Boek een kamer
Route - Kaart en routebeschrijving