VILLA CÉDRIA BED & BREAKFAST

CHAMBRES D’HÔTES AAN DE CÔTE D’AZUR – PROVENCE –
FRANKRIJK – COTEDAZURFRANCE

Reserveer hier uw kamer

GASTENBOEK

U kunt hier iets in ons gastenboek schrijven als (ex)gast van Villa Cédria, als vriend van Villa Cédria of zomaar…. Let op: wij kunnen niet reageren op uw bericht in ons gastenboek. Daarvoor dient u ons een email te zenden.

Lees hieronder de ervaring van andere gasten van Villa Cédria.

REVIEWS

Rated 4 out of 5

Het was fantastisch, mooie kamer, prachtige tuin, heerlijk frans ontbijt met zalige door Rob zelf gemaakte jams, mmm… We hopen nog vaker te kunnen komen!!!

ouders Ingeborg
Rated 5 out of 5

Lieve vrienden, Het begint al weer behoorlijk te kriebelen……6 weekies nog! En wie is er gauw……… Kus

Mar en Eggie
Rated 5 out of 5

Hoi Willem en Rob, ik werd door een collega uit Oss geattendeerd op jullie site. Leuk om zo iets over jullie te weten te komen en geweldig om Villa Cédria zo te kunnen bewonderen. Ik heb inmiddels een nieuwe vriendin, waar ik mee heb afgesproken, Zuid Frankrijk weer eens als vakantie bestemming te kiezen. Dan kom ik zeker langs.

Roel Hoffman
Rated 4 out of 5

Hartelijk gefeiliciteerd met het behalen van de Abraham dat je nog veel toetjes mag eten. hahahaha, kom jullie gauw weer eens opzoeken. Groetjes

Johan
Rated 4 out of 5

Veel gezondheid liefde en geluk samen. We zouden willen dat we zo even langs kwamen. Lieve groet van ons allemaal,

Ageet Dolf Willem en Eline
Rated 4 out of 5

Hoi Rob en Willem, Nogmaals bedankt voor de geweldige dagen die we bij jullie hebben mogen doorbrengen het was in een woord GEWELDIG de rust, de omgeving, de zorgzaamheid van jullie, de prachtige tuin, maar vooral twee ontzettend lieve warme mensen waarbij je je gelijk thuis voelt! En dat is belangrijk!! Jullie doen het fantastisch ga zo door!! En als we jullie kant nog eens opkomen dan willen we graag jullie gasten weer zijn!! Nogmaals BEDANKT xxx

Jack Angelique Remco Otjens
Rated 4 out of 5

Beste Rob en Willem, Ik vond het geweldig om jullie te zien op TV! Ik ben meteen op de site gaan kijken… Jullie Chambre d´hotes ziet er fantastisch uit… Ik heb het meteen op mijn verlanglijst gezet zodra wij met z´n tweetjes weer eens een lang weekeind weg gaan… Wij wensen jullie in het geweldige Frankrijk nog vele mooie momenten! En graag tot ziens… Heel veel liefs uit Erp.

Cindy van den Heuvel
Rated 5 out of 5

Beste Rob en Willem, onze vakantie zit er alweer op maar we hebben een fantastische tijd beleefd aan de Côte d’Azur én in Villa Cédria. De locatie, de rust, het fantastische uitzicht, de faciliteiten en de fijne ontvangst maken van jullie chambre d’hôte een waar paradijs ! Het was elke dag genieten. Wij komen zeker terug als we nog eens naar de Côte d’Azur reizen. Beste groeten vanuit Aalst (België).

Kenneth & Elke
Rated 4 out of 5

Hallo Rob en Willem, Lieve vrienden, We hebben het al verteld, maar toch nog even in jullie gastenboek. Voor ons betekent Villa Cédria: Rob en Willem…. Sfeer, aandacht, rust, luxe, …. Gesprekken, lachen, lekker eten, …. Helemaal fijn. We hebben het geweldig gehad en hebben er het “Villa Cédria” gevoel aan over gehouden. Tot volgend jaar, Dikke groeten,

Algon en Jean
Rated 5 out of 5

Rob en Willem, ziet er geweldig uit. Het allerbeste… Jullie zijn altijd welkom voor de koffie of wat anders. Groetjes

Chris en Carolina Wouters

Schrijf een review

TripAdvisor
Certificaat van uitmuntendheid
2019
Certificaat van uitmuntendheid
2018
Certificaat van uitmuntendheid
2017
Certificaat van uitmuntendheid
2016

201 beoordelingen

Villa Cédria

 

Willem Zoon

115, Chemin de Vaulongue
06480 La Colle-sur-Loup
Frankrijk

 +33 (0) 493 32 15 99

 +33 (0) 6 31 57 20 60

 info@villacedria.com

Social media

Villa - Ontdek de luxe
Gastenboek - Lees de ervaringen
Reserveren - Boek een kamer
Route - Kaart en routebeschrijving