VILLA CÉDRIA BED & BREAKFAST

CHAMBRES D’HÔTES AAN DE CÔTE D’AZUR – PROVENCE –
FRANKRIJK – COTEDAZURFRANCE

Reserveer hier uw kamer

GASTENBOEK

U kunt hier iets in ons gastenboek schrijven als (ex)gast van Villa Cédria, als vriend van Villa Cédria of zomaar…. Let op: wij kunnen niet reageren op uw bericht in ons gastenboek. Daarvoor dient u ons een email te zenden.

Lees hieronder de ervaring van andere gasten van Villa Cédria.

REVIEWS

Rated 5,0 out of 5

Wat een fantastische vakantie hebben wij hier gehad!! De villa is zeer luxe, de kamers zijn brandschoon en de tuin is prachtig aangelegd en onderhouden. Heerlijk die rust en lekker aan het prachtige zwembad. Het ontbijt is erg lekker met verse producten. Chapeau voor wat jullie hier hebben opgebouwd!! Groetjes van Ronald en Martijn.

Martijn en Ronald
Rated 5,0 out of 5

Hallo lieve Willem en Rob, Wat hebben we een fantastische dagen gehad met alle zusjes in Villa Cedria! Het romantische plekje met de bijzonder sfeervolle villa met prachtige kamers en heerlijk ontbijt vormen samen met jullie warme gastvrijheid een vakantieadres om nog vaak te memoreren en naar terug te keren. Chapeau Willem en Rob! Dank je wel, dikke kus.

Lilian en zusjes
Rated 4,0 out of 5

Hallo Rob en Willem. Even een berichtje uit Nederland. We wilden jullie laten weten dat we zo ontzettend! genoten hebben bij jullie in Villa Cédria. Het huis, de mooie plek en jullie gastvrijheid maakte onze vakantie compleet. Bedankt! Groetjes

Carolien en Marc Gunsing
Rated 5,0 out of 5

Hallo Rob & Willem, We zijn enorm in de watten gelegd door jullie. Het is onvergetelijk. Foto’s zijn via de mail onderweg. Tot gauw. Groeten uit Groningen,

Eduard en Harriët
Rated 4,0 out of 5

Hallo Rob en Willem. Wij willen jullie bedanken voor de geweldige gastvrijheid en een heerlijke vakantie aan de cote d”azur. De omgeving en de villa zijn precies zoals we hadden gedroomd. Volgende keer blijven we langer. Een hartelijke groet uit het Noorden van Nederland.

Rudi en Johanna Roossien
Rated 4,0 out of 5

Beste Willem en Rob, Heel erg bedankt voor de heerlijke dagen die we in jullie villa hebben mogen doorbrengen. Prachtige plek, oase van rust en twee bijzondere gastheren die iets extra’s toevoegen aan het geheel. Samen met het mooie weer was het helemaal perfect. Groeten

Selma en Marlon
Rated 4,0 out of 5

Hoi Rob en Willem, wat hebben we geweldige dagen gehad in jullie fantastische villa. Mooie verzorgde kamers en uitstekende gastheren zijn jullie. Dit hopen we nog eens over te doen. Groetjes uit Schijndel.

Wim en Toos van Lankveld
Rated 4,0 out of 5

Het was fantastisch, mooie kamer, prachtige tuin, heerlijk frans ontbijt met zalige door Rob zelf gemaakte jams, mmm… We hopen nog vaker te kunnen komen!!!

ouders Ingeborg
Rated 5,0 out of 5

Lieve vrienden, Het begint al weer behoorlijk te kriebelen……6 weekies nog! En wie is er gauw……… Kus

Mar en Eggie
Rated 5,0 out of 5

Hoi Willem en Rob, ik werd door een collega uit Oss geattendeerd op jullie site. Leuk om zo iets over jullie te weten te komen en geweldig om Villa Cédria zo te kunnen bewonderen. Ik heb inmiddels een nieuwe vriendin, waar ik mee heb afgesproken, Zuid Frankrijk weer eens als vakantie bestemming te kiezen. Dan kom ik zeker langs.

Roel Hoffman
TripAdvisor
Certificaat van uitmuntendheid
2019
Certificaat van uitmuntendheid
2018
Certificaat van uitmuntendheid
2017
Certificaat van uitmuntendheid
2016

201 beoordelingen

Villa Cédria

 

Willem Zoon

115, Chemin de Vaulongue
06480 La Colle-sur-Loup
Frankrijk

 +33 (0) 493 32 15 99

 +33 (0) 6 31 57 20 60

 info@villacedria.com

Social media

Villa - Ontdek de luxe
Gastenboek - Lees de ervaringen
Reserveren - Boek een kamer
Route - Kaart en routebeschrijving